The Biggest Marine Webstore Around The Baltic Sea
Ostukorv on tühi
Menüü Tootegrupid
Sulge

Kataloogid ja Hinnakirjad

OSCULATI KATALOOG 2024

Osculati kuulub Itaalia suurimate merekaupade-, jahi- ja paaditarvikute ning päästevahendite tootjate hulka. Lisaks laiale oma tootevalikule, esindab Osculati Itaalias veel üle 20 erineva merevarustuse tootja kaubamärke, Kokku leiate Osculati kataloogist üle 18 000 erineva merendusega seotud toote. Pro Marine Trade on Osculati toodete maaletooja ja edasimüüja Eestis alates 2003 aastast.

Osculati toodete tarneaeg on 10-14 tööpäeva.

MARITIM KATALOOG 2022

Maritim on Soomes, Helsingis asuv meretarvete maaletooja ja edasimüüja. Tootekataloogist leiate üle 7500 erineva merendusega seotud toote. Pro Marine Trade on Maritimi koostööpartner Eestis alates 2006 aastast. Kaupade hinnad on ära toodud kataloogis. Tellimustele alla 100 EUR võib lisanduda transpordikulu.

Maritim toodete tarneaeg on 3-4 tööpäeva.

RECMAR PÄRAMOOTORITE VARUOSADE KATALOOGID 2023

Recmar on Euroopa järelturu varuosade jaotuse liider mis on esindatud enam kui 20 Euroopa riigis. Recmar pakub kõiki vajalikke varuosasid mere mootorite remondiks ja hooldamiseks, pakkudes parimaid tooteid kõige konkurentsivõimelisemate hindadega. Pro Marine Trade on Recmar toodete maaletooja alates 2022 aastast.
Yamaha, Suzuki, Johnson, Evinrude, Tohatsu, Selva, Mercury, Honda, Mercury ja Mercruiser mootorite varuosad.
Recmar toodete tarneaeg on 2-14 tööpäeva

VARUOSA TÄPSUSTAMISEKS VÕTA ÜHENDUST  MEIE SPETSIALISTIGA:

 

E-mail: sales2@promarine.ee

Telefon:+372 56 201 960

DUELL SISE- JA PÄRAMOOTORITE VARUOSAD JA LISAVARUSTUS 2024

Duell on juhtiv mootorataste, mootorsaanide, mopeedite ja ATV-de varuosade ning lisavarustues maaletooja Soomes. Duelli valikus on ka hulganisti meretooteid. Meie valikus on esindatud paatide sise- ja päramootorite varuosad ning lisavarustus. Võtke meiega ühendust – koos leiame teile vajaliku ja sobiliku toote. 

Duell toodete tarneaeg on 3-4 tööpäeva.

MARINETECH KATALOOG 2024

Marinetech on Saksamaal baseeruv meretarvikute tootja ja nende tootevalikusse kuulub üle 29 000 erineva kauba artikli. Kataloogist leiate väga suure valiku roostevabast terasest valmistatud kinnitusvahendeid ja paaditarvikuid. Toodete hinnad on ära märgitud kataloogis. Pro Marine Trade on Marinetech koostööpartner Eestis alates 2011 aastast. Kaupade hinnad on ära toodud kataloogis. Tellimustele alla 100 EUR võib lisanduda transpordikulu.

Marinetech toodete tarneaeg on 5-8 tööpäeva.

TEAMAC PAADI- JA JAHIVÄRVIDE KATALOOG 2024

Värvitootja Teal & Mackrill Ltd. (UK) Teamac paadi- ja jahivärvide tootevalikusse kuulub täis-sortiment, nii plastik-, puit-, kui ka metall- ning alumiiniumpaatidele mõeldud tooteid – kruntvärvid, katte- ja viimistlusvärvid, lakid, tekivärvid ja kattumisvastased- ehk mürkvärvid. Teal & Mackrill Ltd. värvitehas omab nii ISO 9001 kui ka ISO 14001 kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimise standarditele väljastatavaid sertifikaate ja Teamac värvid on toodetud rangelt antud standardeid järgides. Lisaks on Briti värvitootjaid koondav ühendus tunnustanud tehast ka auhinnaga British Coatings Federation Environmental Award, mis antakse välja kõige keskkonnasäästlikumale värvitootjale. Pro Marine Trade on tehase Teal & Mackrill Ltd. tootebrändide (Teamac, Coo-Var, Precision) maaletooja ja edasimüüja Eestis alates 2013 aastast.

Teamac toodete tarneaeg on 2-14 tööpäeva.

 

VÄRVIMISTÖÖDE NÕUSTAMISEKS VÕTA MEIEGA ÜHENDUST:

 

Tel. +372 601 2880

E-mail: service@promarine.ee

 

ELECTRINE 40-115HP ELEKTRILISED PÄRAMOOTORID 2023

Electrine meremootorid ja akusüsteemid 40-115 HP. Arenduse tulemusena on nad suutnud valmistada puhtad elektrilised päramootorid, mis on ohutud merekeskkonnale ja inimestele. Vähem hoolduskulusid, vähem remondikulusid, nullmüra, 5-aastane garantii (aku), 3-aastane garantii (mootor). Pro Marine Trade pakub Electrine mootoreid alates 2023 aastast.

Electrine toodete tarneaeg on 2-14 tööpäeva.

BOMBARD PVC PAADID 2023

Bombard PVC paadid "Explorer, "Sunrider" ja lisavarustus. Pro Marine Trade on Bombard paatide edasimüüja Eestis alates 2023 aastast.

Bombard paatide tarneaeg on 2-14 tööpäeva.

PARSUN PÄRAMOOTORID 2023

Parsun päramootorid võimsuse vahemikus 2,6HP kuni 130HP. Uued Parsun päramootorid paistavad välja oma modernse disainiga kogu seeria ulatuses. Naudi vaikust, ECU haldab kõiki parameetreid reaalajas, EFI süsteem tagab kohest kiirenduse ja vähendab oluliselt kütusekulu. Pro Marine Trade on parsun toodete maaletooja alates 2023 aastast.

Parsun päramootorite tarneaeg on 2-14 tööpäeva.

YAK & SURVITEC KATALOOG 2022

160 aastase ajalooga Survitec on turuliider ohutustehnoloogia osas. Yak´i eksperdid on oma tooted disaininud koostöös nii päästeteenistuste kui ka erinevate veesportlastega.

Yak toodete tarneaeg on 14-21 tööpäeva.

 
1  2  3
 
Fusion Rule Pretech Glomex Ultraflex Ocean Signal Fell Marine Polyform

Liitu meiega sotsiaalmeedias

Instagrami postitused

Jälgi meid Instagramis