Pro Marine Trade
The Biggest Marine Webstore Around The Baltic Sea
Ostukorv on tühi
Menüü Tootegrupid
Sulge

TACTICAL FOODPACK - MIS JA MILLEKS?

 

 

 

 

Tactical Foodpack toitude idee sai alguse sõjaväe eriüksuste nõudlusest kergete ja suure toiteväärtusega toitude järele, mis samas maitseksid hästi. Oluline faktor on samuti toidupakkide pikk säilivus. Nii ongi loodud tootesari, mis on pika säilivusajaga, kuid millele ei ole lisatud säilitusaineid ega maitsetugevdajaid või regulaatoreid, kõik on naturaalne ja eestimaine. Toidule tuleb valada peale kuum vesi, oodata veidi ja nautida head maitset otse pakist.

 

Menüüde loomisel on arvestatud tarbijate suure energiavajadusega ja võimalikult mugava kasutamisega. Toorainena kasutatakse võimalikult värsket toorainet ja valmistamisel jälgitakse rangeimaid kvaliteedinõudeid. Kõiki Tacticl Foodpack tooteid on võimalik tarbida ka lihtsalt külma vett lisades, kuna teatud tingimustes pole alati võimalik vett soojendada. Nii sobivad antud tooted suurepäraselt ka purjetajatele, alpinistidele, matkajatele ja loomulikult militaarvaldkonda. Kuna Tactical Foodpacki on valmistanud inimesed, kes igapäevaelus tegutsevad rasketes tingimustes, siis tasub olla kinsdel, et need toidud vastavad kõrgeimatele nõudmistele.

Tactical Foodpack toitude juures lähtutakse eriüksuse reeglist „Dont f… with food!“.

 

 

 

AJALUGU

Külmkuivatamine on üks parimaid toidu säilitamise meetodeid. Lõuna-Ameerikas, Andides elavad indiaanlased avastasid kaks sajandit tagasi, et kui jäätunud toitu viia kõrgemale mägedesse, kus on madalam õhurõhk, siis hakkavad jääkristallid ära auruma ehk sublimeeruma. Kaasaegsel ajal hakati kasutama sellisel meetodil toidu säilitamist 50 aastat tagasi Ameerika eriüksuste tarvis Vietnami sõjas.

 

 

MAITSEB NAGU KODUS

Tactical Foodpack tootmine vastab kõigile Euroopa nõuetele. Kõigepealt valmistatakse perfektse roog, kus toitained oleks tasakaalus ja maitse nagu õigel kodusel toidul olema peab. Seal ei kasutata ebavajalikke lisaaineid, mis tehislikult kaloraazi tõstaks. Tactical Foodpack saadud energia on ehe ja annab vajaliku mineku igale ühele ka kõige raskemates tingimustes. Toitude loojad teavad kui oluline on kodune toidu maitse kui oled kaugel ja kaua ära, eemal oma kallistest lähedastest. Nii ongi toidu maitse ja tekstuur seatud tootes esikohale. Lisaks täiuslikule maitsele on pööratud tähelepanu ka toidu väljanägemisele, sest inimene ju ikka sööb silmadega.

 

 

Kogu valmistoit külmkuivatatakse ehk lihtsalt öeldes kõigepealt külmutatakse kiirelt toit ning seejärel hakatakse aeglaselt tõstma temperatuuri. Selle pika protsessi raames vaakumkambris toidust kogu vesi eemaldatakse jättes 99,7% ulatuses alles kõik vitamiinid ja toiteväärtused  ning kaotamata oma maitset ja välimust. Nüüd kui toidule uuesti vesi peale valada, võtab ta oma esialgse kuju ja vormi ning maitseb sama oivaliselt.

Ekstreemsemates oludes on hea teada, et kuna kõik Tactical Foodpack road on eelnevalt valmis küpsetatud, ja 100% külmkuivatatud, võib neid tooteid tarbida ka ilma vett lisamata, niiöelda kuivalt krõbistades. Lisaks saab toit valmis ka külma veega, lihtsalt aega läheb veidi kauem. Sellegipoolest on soovitatav alati tarbida sooja toitu, et saada õige maitseelamus.

 

 

SÄILIVUSAEG - 8 AASTAT

Tänu sellele spetsiaalsele tehnoloogiale saab Tactical Foodpack “parim enne” säilivust 8 aastat. Ka pärast seda on toit täiesti söödav, sest loodud keskkond on 99,9% kuiv ning bakteritele ebasobiv. Lihtsalt sealt alates võib maitse ja struktuur juba veidi muutuda ning parima kvaliteedi tagamiseks täna üle 8 aasta “parim enne” ei pakuta.

 

 

KIIRELT JA LIHTSALT VALMISTATAV KA KÕIGE KEERULSTEMAS TINGIMUSTES

Tactical Foodpack matkatoite on kiire ja lihtne valmistada ka kõige keerulisemates tingimustes.

Kõige lihtsam lahendus on lisada toidupakki kuum vesi vastavalt etiketil antud kogusele ja lasta seista 6-9 min. Ja ongi valmis! Söö otse pakist või vala taldrikule.


PS! Iga toidupaki sees on hapnikueemaldi, see tuleks välja võtta, kas enne või pärast vee lisamist. OLULINE – ära vala selle sisu toidupaki sisse. See ei ole maitseaine! Juhul kui oled siiski hapnikueemaldi sisu kogemata toidupaki sisse valanud, siis ei ole toit enam söömiskõlbulik!

 

Kui on aga tingimused keerulisemad ja kuuma vett saada ei ole? Ehk kuidas valmistada toitu keerulistes tingimustes või kriisiolukorras?

 

Sel juhul on olemas mitu erinevat toimivat varianti:

 

  • Toidu soojendamine otse tulel – kõiki Tactical Foodpack matkatoite on võimalik soojendada otse väikesel tulel. Selleks on sobilik kasutada kodustes tingimustes teeküünalt, metsas teha pisike lõke või kasutada spetsiaalset väljatöötatud innovaatilist süütepotti.
  • Toidu soojendamine kuumutuskotis kasutades tulevaba Tactical Heater Bag’i. Oluline on jälgida, et toidupaki põhi oleks lahti tõmmatud ja kuumutuspadi oleks täpselt põhja all. Talvel on soovitatav kuumutuskoti tõsta maasta kõrgemale, et veega keemisreakstioon oleks kiirem.

 

 

 

Spetsiaalne materjal - tagab mugava kasutuse ja toidu säilimise ekstreemsetes oludes, võib kasutada väikese leegi kohal.

Mugav tarbida – Madal pakend tagab mugavuse, et saad nautida igat suutäit, ilma et peaksid käsi määrima.

Ümarad nurgad – pakendil puuduvad nurgad, nii on mugav toitu segada ja saad kätte ka kõige viimase ampsu.

Usaldusväärne kinnitus – kuniks toit valmib, saad pakendi sulgeda gripiga ja vajadusel pista tasku, jätkata liikumist ja avada siis kui on õige hetk.

 

                                            

 

 

 

 

 

 

VAATA MEIE TACTICAL FOODPACK TOOTEVALIKUT SIIT

Silva Princeton Amoq Unimer Ron Marks Vesper Marine Kenko Marinepool

Liitu meiega sotsiaalmeedias

Instagrami postitused

Jälgi meid Instagramis

Ettevõttest

   Pro Marine Trade OÜ on 2003. aastal loodud hulgimüügiettevõte. Lisaks hulgimüügile alustasime 2006. aastal e-poe www.promarinetrade.com arendamist, millest tänaseks on saanud Baltikumi suurim merekaupade veebipood. Oleme oma klientide teadmiste ja nõudmiste abiga järjekindlalt püüdnud täiendada ja parandada oma kaubavalikut ning loomulikult ka teeninduskvaliteeti. Meie ettevõte on kindlal veendumusel, et väärt asjad sünnivad koostööst ja omalt poolt soovime anda sellesse koostöösse parima. Ootame alati meie kontaktmeilile Teiepoolseid arvamusi ja asjakohaseid küsimusi, et säilitada seniseid ning luua uusi kliendisuhteid ja koostöövorme. Pro Marine Trade-i tegemiste ja toimetuste kohta leiate alati värsket infot meie veebilehe uudiste lingilt. Kõik meie poolt praegu pakutavad ja turustatavad tooted leiate meie kodulehelt ja meie koostööpartnerite tootekataloogidest. Loomulikult soovitame tutvuda meie veebipoe sooduspakkumistega, kust võite leida hetkel laos olevaid tooteid väga soodsate hindadega.   LugupidamisegaPro Marine Trade meeskond     2020 - 2023 külastas meie e-poodi 660 273 unikaalset külastajat ja oste sooritati 48-st erinevast riigist üle maailma.  Pro Marine Trade kuulub Eesti e-kaubanduse Liitu ja on usaldusväärne ostukoht.  Pro Marine Trade on Gasellfirma 2022 Gasellettevõtted on kolme aasta jooksul kasvatanud käivet ja kasumit rohkem kui 50%, loovad kõige rohkem uusi töökohti, kannavad endas kiiresti areneva ettevõtte olulisi omadusi – paindlikkus, kiirus, julgus. Vaid alla 1% Eesti ettevõtetest on gasellid.   Ostes oma tooted meiee-poest, toetad Eesti noorpurjetajaid. VAATA LÄHEMALT