The Biggest Marine Webstore Around The Baltic Sea
Ostukorv on tühi
Menüü Tootegrupid
Sulge

VHF RAADIOJAAM- ICOM IC-M605EURO

Tootekood: TTICOM-M605E
Peakategooria: VHF Raadiosaatjad, AIS Seadmed
Tootja: Icom
Tarnija: Pro Marine Trade
Värv: Must
Ühik: tk
Tootekirjeldus:

VHF/DSC raadio koos AIS vastuvõtjaga. IC-M605EURO on VHF/DSC-raadio koos integreeritud AIS-vastuvõtjaga, mis suudab kuvada reaalajas AIS-i laevaliikluse teavet suurel värvilisel TFT LCD-ekraanil. See raadio sisaldab palju täiustatud funktsioone, sealhulgas aktiivset mürasummutamise tehnoloogiat ning viimase kõne helisalvestuse funktsiooni, mis salvestab sissetuleva kõne kuni kaks minutit. IC-M605EURO-l on võimalus ühendada kuni kolm laeval olevat käskjaama, mis võimaldavad juhtimist/intercomi kasutamist, kas RCM600 Remote Stationi või HM-229 Commandmici kaudu. See teeb sellest suurepärase sidesüsteemi suurte jahtide või mootorreisilaevade jaoks.

Lainurk 4,3-tolline värviline TFT LCD

Kõrge eraldusvõimega värviline LCD-ekraan tagab peaaegu 180-kraadise vaatenurga ning kuvab tähemärgid ja funktsioonide ikoonid selgelt. Öine režiimi tagab pimedas hea loetavuse.

Integreeritud AIS-vastuvõtja

Integreeritud AIS-vastuvõtja näitab reaalajas AIS-i laevaliikluse teavet ekraanil. AIS-liitkuvar võimaldab teil AIS-plotterit põhitoimingute ajal jälgida. Valitud AIS-i sihtmärgile saab otse AIS-ekraanilt helistada, kasutades individuaalset DSC-kõnet.

Aktiivse mürasummutamise tehnoloogia

Aktiivne mürasummutamise tehnoloogia eemaldab digitaalselt taustmüra nii heli edastamisest kui ka vastuvõtmisest ning tagab selge suhtluse mürarikkas merekeskkonnas.

Viimase kõne helisalvestus

Viimase kõne salvestuse funktsioon salvestab sissetuleva kõne automaatselt kuni kaks minutit. Nii ei jää ükski sissetulev kõne vahele.

Integreeritud GNSS-vastuvõtja

Integreeritud GNSS (GPS, GLONASS ja SBAS) vastuvõtja. Asukohainfot saab lihtsalt vastu võtta komplekti kuuluva GNSS-i antenniga UX-241 (5-meetrine kaabel).

30 W kahesuunaline ruupor

Ühendades raadio SP-37 ruuporiga (lisavarustus) saate raadiomikrofonist rääkida tekil või kaldal oleva meeskonnaga, nende vastus jõuab teieni läbi sama ruupori. Sisseehitatud 30 W võimendi muudab teie kõne valjuks ja selgeks.

NMEA 2000 ™, NMEA 0183 / -HS ühenduvus

Kasutades NMEA 2000 ™ ühendust, saab raadio vahetada võrgus GNSSi, AIS-i aruandeid, DSC-kõneteabe, raadiosageduse ja PGN-loendi andmeid. NMEA 0183 / -HS GNSS asukoha andmeid saab teisendada NMEA 2000 ™ andmeteks ka muude seadmete jaoks.

Valikuline kõnekrüpteerija

Valikuline kõne krüpteeria UT-112 pakub IC-M605EURO-l turvalist vestlust. See funktsioon on kasulik, kui soovite jagada privaatset teavet konsortsiumlaevadega.

 

Omadused: 

  • IPX8 veekindlus (1m veesügavus 60 minutit)
  • Dual/Tri-watch funktsioon
  • AquaQuake ™ vee eemaldus funktsioon
  • Komplektis olevat kõlarimikrofoni HM-205RB saab ühendada IC-M605EURO tagapaneeliga

 

Tehnilised andmed

Failid:
979.90 €
Kuumakse
30.25 €
Tarneaeg meie lattu 3 päeva

Vaata lisaks

MERESIDE RAADIOJAAMA KASUTAMISEKS KEHTIVAD REEGLID! Ava
VHF MERERAADIO, MIS, MILLEKS? Ava

Tooted

VHF RAA...
VHF RAADIOJAAM- COBRA MR F77B GPS, HALL
TTCOBMRF77B/G
Hind: 299.00 €
« Tagasi tooteid sirvima
Helly Hansen Fidlock O`Brien Aqua Storm Sika Silva Minn Kota Ocean Signal

Liitu meiega sotsiaalmeedias

Instagrami postitused

Jälgi meid Instagramis