The Biggest Marine Webstore Around The Baltic Sea
Ostukorv on tühi
Menüü Tootegrupid
Sulge

VÖÖRIMOOTOR- MINN KOTA RIPTIDE TERROVA, 80 LBS, 60"/152 CM, 24V

Tootekood: MK1363786M
Peakategooria: Elektrilised paadimootorid
Tootja: Minn Kota
Tarnija: Pro Marine Trade
Ühik: tk
Tootekirjeldus:

Riptide Terrova on kõige töökaim vöörimootor, mida kohtate. Selline, mis ei tee pause ega tea termini "puhkepäev" tähendust. Saadaval kuni 100-tollise jala pikkusega Riptide Terrova on valmis minema sinna, kus teised merevee võõrimootorid seda ei tee. Uus topelt 24/36-voldiste harjadeta trollimismootorite seeria QUEST on mõeldud õngitsejatele, kes nõuavad oma varustuselt parimat – isegi kõige karmimas keskkonnas. Tugevdatud mootori ja kinnitusega, täiustatud GPS-funktsiooniga kui kunagi varem ja isegi ökorežiimiga, mis pikendab aku kasutusaega, Riptide Terrova tunneb end koduselt suurematel paatidel kui kunagi varem.

 

  • QUEST seeria: need 24/36 V kahe pingega harjadeta mootorid on algusest peale täielikult ümber kujundatud koos kinnituste, propellerite, ajamimootorite ja tarkvara uuendustega – võttes kasutusele maailma suurimad vöörimootorid. Täiustatud korrosioonikaitse: Riptide® mootori alumised korpused puhastatakse liivapritsiga, seejärel kaetakse oksüdeerumise ja roostetamise vältimiseks alumiiniumiga. Seejärel tagab viimane pulbervärvi kiht ülima kaitse.
  • Täiustatud GPS-Trolling System: kalapüügi kõige usaldusväärsem navigatsioonisüsteem. Riptide Terrova kasutab GPS-i, et juhtida teie vöörimootorit konkurentsitute funktsioonidega. Määrake Spot-Locks, salvestage marsruute, kontrollige kiirust ja roolimist ning palju muud. Minn Kota muudab paadi positsioneerimise ja juhtimise automaatseks ning juhtimine on võimalik Riptide Terrova juhtmevaba kaugjuhtimispuldi lihtsalt loetavalt LCD-ekraanilt.
  • One-Boat Network: Minn Kota mootorite standardvarustuses on kõik, mida vajate valitud Humminbirdi kalaleidjatega ühendamiseks. Ühendage ja juhtige oma trollimismootorit, madalas vees ankrut ja kalaleidjat Apple®- või Android™-seadmetes One-Boat Network Appi kaudu. Spot-Lock hoiab teid paigal võrratu GPS-i täpsusega. Spot-Lock annab teile võimaluse püsida iga tootliku püügikoha peal, ilma vöörimootorit puudutamata.
  • Drift Mode: see uus funktsioon lülitab automaatselt sisse kiiruse ja kursijuhtimise samaaegselt, mis tähendab, et õngitsejad ei pea vee peal kiiruse reguleerimiseks enam sõltuma käsitsi juhtimisest – isegi kõige tugevama tuule ja hoovuse korral. Reaalajas aku jälgimine: kontrollige aku laetuse taset mootori töötamise ajal, koos märguandega, kui aku võimsus on vähenenud 20% -ni, et paluda kasutajatel siseneda ökorežiimi.
  • Digital Maximizer™: tagab kuni 5 korda pikema tööaja ühe aku laadimisega. Need muutuva kiirusega vöörimootorid võimaldavad teil valida täpse kiiruse ja annavad ainult nii palju võimsust, kui vajate, aidates säästa teie akut terveks päevaks kalastamisel. Mootori jalg on valmistatud purunematust komposiit materjalist.
  • Tootjapoolne kaheaastane garantii. Lükkejõud: 80 lbs, Toide: 24 V, Jala pikkus: 60"/152 cm.

 

3190.00 €
Kuumakse
95.66 €
Tarneaeg meie lattu 3 päeva

Vaata lisaks

KUIDAS VALIDA PAADILE SOBILIK ELEKTRIMOOTOR? Ava

Tooted

VÖÖRIMO...
VÖÖRIMOOTOR- MINN KOTA TERROVA QUEST, MSI, 90/115 LBS, 24V/36V
MK1358211
Hind: 4990.00 €
ELEKTRI...
ELEKTRIMOOTOR- MINN KOTA ENDURA 55 C2, 12 V
MK1352275M
Hind: 439.00 €
VÖÖRIMO...
VÖÖRIMOOTOR- MINN KOTA TERROVA 55 LBS, 54"/137 CM, 12V
MK1358350
Hind: 2150.00 €
KIIRKIN...
KIIRKINNITUS MINN KOTA VÖÖRIMOOTORITELE
MK1854021
Hind: 145.00 €
« Tagasi tooteid sirvima
Ocean Signal Tactical Foodpack Gator Guards Nasiol Tonar Veneziani NASA Marine Ultraflex

Liitu meiega sotsiaalmeedias

Instagrami postitused

Jälgi meid Instagramis