The Biggest Marine Webstore Around The Baltic Sea
Ostukorv on tühi
Menüü Tootegrupid
Sulge

VÖÖRIMOOTOR- MINN KOTA ULTERRA, 112 LBS, 60", DSC

Tootekood: MK1358945
Peakategooria: Elektrilised paadimootorid
Tootja: Minn Kota
Tarnija: Pro Marine Trade
Ühik: tk
Tootekirjeldus:

 

Ulterra Auto Stow/Deploy ja Power Trim on aastaid aidanud õngitsejatel vee peal veedetud päevadest rohkem kasu saada. Nüüd on see hõlpsasti kasutatav mootor täielikult ümber kujundatud, et tulla toime ka karmimate tingimustega. Saate Ulterrat kokku panna, kasutusele võtta ja trimmida kaugjuhtimispuldi või jalgpedaali abil, mis tähendab, et te ei pea enam oma mootorit puudutama. Programmeeritava jalgpedaali, ümbertöödeldud mootori ja kinnitusega ning täiustatud GPS-funktsiooniga kui kunagi varem.

 

  • Power Trim: liigutage Ulterrat üles või alla ühe nupuvajutusega – kas jalgpedaali, juhtmevaba kaugjuhtimispuldi, One-Boat Network Appi või Humminbirdi kalaotsija abil.
  • Täiustatud GPS-Trolling System: kalapüügi kõige usaldusväärsem navigatsioonisüsteem. Määrake Spot-Locks, salvestage marsruute, kontrollige kiirust ja roolimist ning palju muud. Minn Kota muudab paadi positsioneerimise ja juhtimise automaatseks ning saate käsu anda Ulterra juhtmevaba kaugjuhtimispuldi hõlpsalt loetavalt LCD-ekraanilt. Minn Kota mootorite standardvarustuses on kõik, mida vajate Humminbirdi kalaleidjatega ühendamiseks.
  • Spot-Lock koos Jogiga: Spot-Lock hoiab teid paigal võrratu GPS-i täpsusega. Spot-Lock annab teile võimaluse püsida iga tootliku püügikoha peal, ilma vöörimootorit puudutamata.
  • Drift Mode: see uus funktsioon lülitab automaatselt sisse kiiruse ja kursijuhtimise samaaegselt, mis tähendab, et õngitsejad ei pea vee peal kiiruse reguleerimiseks enam sõltuma käsitsi juhtimisest – isegi kõige tugevama tuule ja hoovuse korral.
  • Digital Maximizer™: tagab kuni 5 korda pikema tööaja ühe aku laadimisega.
  • Need vöörimootorid võimaldavad teil valida täpse kiiruse ja annavad ainult nii palju võimsust, kui vajate, aidates säästa teie akut terveks päevaks. Mootori jalg on valmistatud purunematust komposiit materjalist.
  • Tootjapoolne kaheaastane garantii. Lükkejõud: 112 lbs, Toide: 36 V, Jala pikkus: 60"/152 cm.

3990.00 €
Kuumakse
104.24 €
Tarneaeg meie lattu 3 päeva

Vaata lisaks

KUIDAS VALIDA PAADILE SOBILIK ELEKTRIMOOTOR? Ava

Tooted

AKU-  R...
AKU- REBELCELL, 12V100 AV
MK-12100AVREUA
Hind: 1199.00 €
KIIRKIN...
KIIRKINNITUS MINN KOTA VÖÖRIMOOTORITELE
MK1854021
Hind: 145.00 €
« Tagasi tooteid sirvima
Polyform Thetford Aquatone Limit Teamac Silva Kenko Nexus

Liitu meiega sotsiaalmeedias

Instagrami postitused

Jälgi meid Instagramis