Pro Marine Trade
The Biggest Marine Webstore Around The Baltic Sea
Ostukorv on tühi
Menüü Tootegrupid
Sulge

TEAMAC KATTE- JA VIIMISTLUSVÄRVID

 

Paadi korpuse ja pealisehituse viimistluse kvaliteet annab Sinu paadi väljanägemisele väga palju juurde. Hea viimistlusega saab väsinud ja kasutusjälgedega paadi muuta peaaegu uuesarnaseks. Teamaci katte- ja viimistlusvärvid ehk topcoat-värvid pakuvad hea läikega, vastupidavaid ja UV-kiirgust taluvaid viimistlusi, mis aitab kaitsta ja parandada paadi väljanägemist.

 

 

TEAMAC MARINE GLOSS

 

Marine Gloss on kõrge kvaliteediga ja vastupidav kattevärv. Värv sobib nii jahtidele, mootorpaatidele, sportpaatidele ja teistele veesõidukitele. Marine Gloss töötab kõige paremini süsteemi osana, kus on eelnevalt kasutatud kruntvärvina Teamac Marine Undercoat Primer-it.

 

  • Vastupidav kaitse
  • Ideaalne puidule, klaasplastile, terasele, alumiiniumile ja raudbetoonile
  • Saadaval 1-, 2,5- ja 5- liitristes purkides

 

 

TEAMAC HIGH PERFOMANCE MARINE GLOSS

 

High Perfomance Marine Gloss on kõige vastupidavam Teamac topcoat. Tegemist on kahekomponentse kattevärviga, mis pikendab laeva eluiga, on vastupidav kraapimistele ja kaitseb UV kiirguse eest. Värv sobib jahtidele, mootorpaatidele, sportpaatidele ja teistele veesõidukitele. High Perfomance Marine Gloss töötab kõige paremini osana süsteemist, kus eelnevalt on kasutatud Teamac Marine High Perfomance Primer kruntvärvi.

 

  • Kriipimiskindel, samas väga hea läikega
  • Kaua kestev kaitse UV kiirguse vastu
  • Ideaalne puidule, klaasplastile, terasele ja alumiiniumile
  • Saadaval 1 liitristes purkides

 

 

MARINE MATTING AGENT

 

Marine Matt Agent on lisaaine, millega on võimalik vähendada kasutatava Teamac Marine Gloss’i läiget. Lisavahend on ideaalne siis, kui on vaja vähendada värvilt peegelduvat valgust nagu näiteks laevade katused või kajutite laed. Ainet võib kanda sobivalt ette valmistatud puidule, klaasplastile, terasele, alumiiniumile ja raudbetoonile.

 

  • Vähendab Teamac Marine Glossi läiget
  • Saadaval 500ml purkides

 

 

VÕRDLUSTABEL

TOODE KATTUVUS VEDELDAJA TOLMUKUIV / TÄISKUIVJÄRGMISE KIHI PEALEKANDMISE AEG (min/max) KASUTUSALA PEALEKANDMINE
MARINE GLOSS 12 m2/l THINNER 14 4 / 12 h Ülalpool veeliini Pintsel / Rull / Õhuvaba prits
HIGH PERFOMANCE MARINE GLOSS 8 m2/l THINNER 14 3 / 16 h Ülalpool ja allpool veeliini Pintsel /Rull
MARINE MATTING AGENT - THINNER 14 - Ülalpool veeliini  

 

 

TEAMAC KATTEVÄRVIDE TOONIMINE

Teamac kattevärviel Marine Gloss teostame ka värvide toonimist. Seega saad oma veesõiduki värvida just selliseks nagu sulle meeldib. Värvitooni tuleks valida RAL-värvikaardilt ja selle valmimisaeg on ca 3-4 tööpäeva.

Toonitud kattevärvi saad tellida SIIT. 

Tellimuse kommentaari märgi soovitud RAL-kood.

 

 

 

TEAMAC TOODETE VÄRVIMISSKEEMID

OLULINE !

 Kahekomponentseid tooteid ei tohi kunagi peale kanda ühekomponentsetele toodete, küll võib ühekomponentseid tooteid kanda kahekomponentsete peale.

 

 

Värvimisskeemid ühekomponentsete toodete puhul:

 

 

Värvimisskeemid kahekomponentsete toodete puhul:

 

 

NÕUANDED JA SOOVITUSED KATTEVÄRVIDE KASUTAMISEL

  • Parim viis kattevärvi pealekandmiseks on töötada kahese meeskonnana. Üks inimene kannab rulliga värvi peale ja teine tuleb tema järel ja käib pintsliga värvitud pinna üle, et eemaldada tilgad, mullid ja viimistleda pinda.
  • Lihvi igat kattevärvi kihti võimalikult peene liivapaberiga, et saavutada hea lõpptulemus. Kolmas värvikiht omab läike ja läbikumavuse kvaliteedi osas väga suurt tähtsust.
  • Sega värv hoolikalt enne kasutamist, sest transportimisel ja hoiustamisel võivad komponendid värvis pisut eralduda. Segamine aitab komponentidel uuesti hästi seguneda.
  • Tee paadi ümber olev maapind märjaks, et sealt ei tuleks tolmu, kui sa värvid. Ühtlasi tee ümbritsev pind nii puhtaks kui võimalik, et vähendada kerkivat tolmu.
  • Puhastai värvitav pind enne värvimist kergelt niiske riidelapiga üle, et eemaldada ka kõige väiksemad kübemed.
  • Väldi värvimist varahommikul või hilisõhtul, kui õhk on niiske. Niiskus võib põhjustada värvi hägustumise ja takistada kuivamist. Kuiv hilishommik hiliskevadel või suve lõpus on parim aeg värvimiseks, kui värvimine toimub välitingimustes.
  • Jälgi kindlasti etteantud värvimisskeeme ja pea kinni ettenähtud ülevärvimis- ja kuivamisaegadest.
  • Kui sa värvid kahekomponentse värviga, siis on parim segada kogu A purgi sisu B purgi sisuga, et olla kindel komponentide õiges vahekorras. Segatud komponente saab kasutada 6-8 tundi 20-kraadises temperatuuris.
  • Ära kasuta kattevärvidena auto- ja tööstusvärve. Autode ja tööstustoodete kasutusala ei ole soolane merevesi. On tööstusvärve, mis omavad küll MED-sertifikaati (kasutamiseks laevadel), kuid üldjuhul on nende kasutamisalaks laevade siseruumid ja tekiehitused.

 

 

Küsimuste või konsultatsiooni saamiseks pöördu meie klienditeenindusse poole. Tel. 58 626 895 või

E-mail: service@promarine.ee

 

                                   

 

                                

 

Inglismaal, Hullis resideeruv värvitehas Teal & Mackrill Ltd. on loodud 1908 aastal ja seetõttu omab tehas rohkem kui 100 aastast ajalugu  ning väga pikaajalist värvi- ja lakitootmise kogemust. Teamac paadivärvide iseloomustamiseks kasutatakse ka väljendit Marine Paints with Experience, mida eesti keelde võiks  tõlkida kui “Kogemustega paadivärvid”. Tänu Teal & Mackrill Ltd. värvitehase  pikale ajaloole ja tootmiskogemusele ongi Teamac bränd kõrgelt hinnatud just eelkõige Briti professionaalide hulgas. Teamac paadivärvide hea kvaliteedi kinnituseks on tehasel ette näidata Inglismaa paadiajakirjadelt Yachting Monthly ja Practical Boat Owner poolt antud tunnustused “Best Buy” ja “Award for Value for Money”. Need tiitlid on antud Teamac mürkvärvile Antifouling D, mis osales nimetatud ajakirjade poolt läbi viidud sõltumatutel mürkvärvide testidel, kus reastati pingeritta Euroopa erinevate värvitootjate analoogsed tooted. Teal & Mackrill värvitehas omab nii ISO 9001 ja ISO 14001 kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimise standarditele väljastatavaid sertifikaate ning Teamac paadi- ja jahivärvid toodetud rangelt antud standardeid järgides. Lisaks on Briti värvitootjaid koondav ühendus tunnustanud tehast ka auhinnaga British Coatings Federation Environmental Award, mis antakse välja kõige keskkonnasäästlikumale värvitootjale.

Aceco Sika Teamac Beuchat 3M Yak Marco Baltic Ropes

Liitu meiega sotsiaalmeedias

Instagrami postitused

Jälgi meid Instagramis

Ettevõttest

   Pro Marine Trade OÜ on 2003. aastal loodud hulgimüügiettevõte. Lisaks hulgimüügile alustasime 2006. aastal e-poe www.promarinetrade.com arendamist, millest tänaseks on saanud Baltikumi suurim merekaupade veebipood. Oleme oma klientide teadmiste ja nõudmiste abiga järjekindlalt püüdnud täiendada ja parandada oma kaubavalikut ning loomulikult ka teeninduskvaliteeti. Meie ettevõte on kindlal veendumusel, et väärt asjad sünnivad koostööst ja omalt poolt soovime anda sellesse koostöösse parima. Ootame alati meie kontaktmeilile Teiepoolseid arvamusi ja asjakohaseid küsimusi, et säilitada seniseid ning luua uusi kliendisuhteid ja koostöövorme. Pro Marine Trade-i tegemiste ja toimetuste kohta leiate alati värsket infot meie veebilehe uudiste lingilt. Kõik meie poolt praegu pakutavad ja turustatavad tooted leiate meie kodulehelt ja meie koostööpartnerite tootekataloogidest. Loomulikult soovitame tutvuda meie veebipoe sooduspakkumistega, kust võite leida hetkel laos olevaid tooteid väga soodsate hindadega.   LugupidamisegaPro Marine Trade meeskond     2020 - 2023 külastas meie e-poodi 660 273 unikaalset külastajat ja oste sooritati 48-st erinevast riigist üle maailma.  Pro Marine Trade kuulub Eesti e-kaubanduse Liitu ja on usaldusväärne ostukoht.  Pro Marine Trade on Gasellfirma 2022 Gasellettevõtted on kolme aasta jooksul kasvatanud käivet ja kasumit rohkem kui 50%, loovad kõige rohkem uusi töökohti, kannavad endas kiiresti areneva ettevõtte olulisi omadusi – paindlikkus, kiirus, julgus. Vaid alla 1% Eesti ettevõtetest on gasellid.   Ostes oma tooted meiee-poest, toetad Eesti noorpurjetajaid. VAATA LÄHEMALT