Pro Marine Trade
The Biggest Marine Webstore Around The Baltic Sea
Ostukorv on tühi
Menüü Tootegrupid
Sulge

TEAMAC KRUNTVÄRVID JA NENDE KASUTAMINE

 

Paadile veatu värvipinna saamiseks on alusvärv äärmiselt oluline. Hea kattuvus ja kerge lihvitavus võimaldavad lihtsat värvitoonide vahetust ja defektide paremat eemaldamist. Kruntvärvidel, mille kasutamine on esimene samm värvimise skeemis, on kaks peamist ülesannet – nad kaitsevad paadi keret korrosiooni ja vee sisseimamise eest ning samal ajal on nad tugev sideaine paadikere ja värvikihi vahel. Teamaci värvid on optimeeritud eraldi paadikere nii veepealsele- kui ka veealusele osale, samuti erinevatele paadimaterjalidele ning seetõttu on kruntvärvid sobivad enamikele paadivärvimise projektidele.

 

 

HIGH PERFOMANCE MARINE PRIMER

High Perfomance Marine Primer pakub parimat vastupidavust paadi kerele ja ka korrosioonile. See on kahekomponentne epoksiid tsinkfosfaadil põhinev epoksiidvärv, mis pikendab oluliselt paadi elukaart. Sobib jahtidele, mootorpaatidele ja paljudele teistele veesõidukitele. Seda kruntvärvi saab pinna õigel ettevalmistamisel kasutada puidust, klaasplastist, terasest ja alumiiniumist keredel. High Prefomance Marine Primeriga kruntimise korral saab kasutada kattevärviks ka kahekomponentset Teamac Marine High Perfomance Gloss-i, Teamac mürkvärve ning samuti pealislakke.

 

  • Parim kaitse paadi kerele ka korrosiooni vastu
  • Kasutamiseks nii peal- kui ka allpool veeliini
  • Ideaalne puidule, klaasplastile, terasele ja alumiiniumile
  • Saadaval 1 liitristes purkides

 

METACLOR ANTIFOULING PRIMER

Metaclor Antifouling Primer on tugev, mitmeotstarbeline ja klooritud kummil põhinev värv klaasplastile, metallile ja puidule. Värv sobib jahtidele, motorpaatidele ja teistele veesõidukitele. Seda värvi võib kasutada veeliinist nii all- kui ka ülalpool nii erinevatest materjalidest pindadel kui ka vahekihina mürkvärvi peale kantuna.

 

  • Mitmeotstarbeline mürkvärvi omadustega kruntvärv
  • Võib kasutada tõkkekihina iga mürkvärvi peal
  • Ideaalne puidule, metallile ja klaasplastile nii all- kui ka ülalpool veeliini
  • Saadaval 1 ja 2.5 liitristes purkides

 

MARINE PRIMER UNDERCOAT

Marine Primer Undercoat krundib ja valmistab kattevärviks ette puidust, klaasplastist, metallist ja terasest pinnad. Värvi saab kasutada ka vastavalt ettevalmistatud terasel ja malmil. Antud kruntvärvi saab kasutada koos kattevärviga Teamac Marine Gloss, et saavutada vastupidav ja hea läige.

 

  • Krundib ja valmistab pinna ette kattevärvile, kerge kasutada
  • Korrosioonivastane ja parandab pealisvärvide viimistlust
  • Ideaalne puidule, klaasplastile, terasele ja ka malmile
  • Saadaval 1 ja 2,5 liitristes purkides

 

ALUMINIUM WOOD PRIMER

Aluminium Wood Primer on mustust hülgav värv merevineerile, samuti nii pehmele, kui ka kõvale puidule. Seda kruntvärvi saab kasutada pinna sobivaks ettevalmistamisel ka pealistekil ja muul puitmaterjalil. Aluminium Wood Primer’it võib kasutada koos Teamac Marine Primer Undercoat’iga ja Teamac Marine Gloss’iga, et saavutada lõppviimistlusena vastupidavus ja kõrge läige.

 

  • Suurepärased puidu kruntvärvi omadused
  • Ideaalne vaigusele puidule
  • Tekitab lameda mulllivaba pinna pealisvärvile, hea nakkumisega
  • Saadaval 1 ja 2,5 liitristes purkides

 

 

TEAMAC KRUNTVÄRVID - VÕRDLUSTABEL

 

KRUNTVÄRV KATTUVUS VEDELDAJA TOLMUKUIV / TÄISKUIV JÄRGMISE KIHI PEALEKANDMISE AEG (MIN / MAX) KASUTUSALA

HIGH PERFOMANCE

PRIMER

13 m2/l THINNER 39 2 / 4 tundi + 4 tundi / 4 ööpäeva Allpool / ülalpool veeliini
METACLOR ANTIFOULING PRIMER 10 m2/l THINNER 16 30 min. / 12 tundi + 12 tundi Allpool / ülalpool veeliini
MARINE PRIMER UNDERCOAT 12.4 m2/l THINNER 14 2 / 12 tundi + 12 tundi Ülalpool veeliini

ALUMINIUM WOOD

PRIMER

13 m2/l THINNER 14 2 / 16 tundi + 16 tundi Ülalpool veeliini

 

 

NÕUANDED JA SOOVITUSED KRUNTVÄRVIDE KASUTAMISEL


  • Värvitavalt pinnalt tuleb enne kruntimist kraabitsaga eemaldada kogu lahtine värv. Lõppviimistlus eeltõõdele tee liivapaberiga (180-220). Pese plastikust paadikere tootega SUPER CLEANER või mageda veega.
  • Alati veendu, et krundikiht oleks sile ja ebatasasused on eemaldatud, enne kui kannad peale pealmised värvikihid. Pealmine värvikiht on palju tugevam ja võib alumise pinna vigasid võimendada.
  • Värvimisega ära kiirusta ja järgi kindlasti värvide kasutusjuhendis välja toodud kuivamisaegu, enne järgneva värvikihi pealekandmist. Kui alumine värvikiht ei ole piisavalt kuivanud võib järgnev kiht selle lahti tõmmata ja kogu sinu töövaev on olnud asjatu.
  • Kui paadikere on kaetud sulle tundmatu värviga, kasuta vahekihina kruntvärvi METACLOR ANTIFOULING PRIMER
  • Kui kruntvärvi jääb üle, siis sulge purk õhukindlalt ja seda saad hiljem taaskasutada.
  • Parim viis kvaliteetse alumise kihi saavutamiseks on töötamine kaheses meeskonnas. Üks inimene kannab rulliga kruntvärvi paadikerele ja teine inimene käib pinna kvaliteetse pintsliga üle, eemaldab tilgad, õhumullid ja muud väiksed defektid.
  • Ära kunagi kata ühekomponentset värvi kahekomponentse värviga.

 

 

 

Küsimuste või konsultatsiooni saamiseks pöördu meie klienditeenindusse poole. Tel. 58 626 895 või

E-mail: service@promarine.ee

 

 

 

                                   

 

                                

 

Inglismaal, Hullis resideeruv värvitehas Teal & Mackrill Ltd. on loodud 1908 aastal ja seetõttu omab tehas rohkem kui 100 aastast ajalugu  ning väga pikaajalist värvi- ja lakitootmise kogemust. Teamac paadivärvide iseloomustamiseks kasutatakse ka väljendit Marine Paints with Experience, mida eesti keelde võiks  tõlkida kui “Kogemustega paadivärvid”. Tänu Teal & Mackrill Ltd. värvitehase  pikale ajaloole ja tootmiskogemusele ongi Teamac bränd kõrgelt hinnatud just eelkõige Briti professionaalide hulgas. Teamac paadivärvide hea kvaliteedi kinnituseks on tehasel ette näidata Inglismaa paadiajakirjadelt Yachting Monthly ja Practical Boat Owner poolt antud tunnustused “Best Buy” ja “Award for Value for Money”. Need tiitlid on antud Teamac mürkvärvile Antifouling D, mis osales nimetatud ajakirjade poolt läbi viidud sõltumatutel mürkvärvide testidel, kus reastati pingeritta Euroopa erinevate värvitootjate analoogsed tooted. Teal & Mackrill värvitehas omab nii ISO 9001 ja ISO 14001 kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimise standarditele väljastatavaid sertifikaate ning Teamac paadi- ja jahivärvid toodetud rangelt antud standardeid järgides. Lisaks on Briti värvitootjaid koondav ühendus tunnustanud tehast ka auhinnaga British Coatings Federation Environmental Award, mis antakse välja kõige keskkonnasäästlikumale värvitootjale.

Garmin Aceco Aztron Fusion Flojet Victron Energy Black Island Sierra

Liitu meiega sotsiaalmeedias

Instagrami postitused

Jälgi meid Instagramis

Ettevõttest

   Pro Marine Trade OÜ on 2003. aastal loodud hulgimüügiettevõte. Lisaks hulgimüügile alustasime 2006. aastal e-poe www.promarinetrade.com arendamist, millest tänaseks on saanud Baltikumi suurim merekaupade veebipood. Oleme oma klientide teadmiste ja nõudmiste abiga järjekindlalt püüdnud täiendada ja parandada oma kaubavalikut ning loomulikult ka teeninduskvaliteeti. Meie ettevõte on kindlal veendumusel, et väärt asjad sünnivad koostööst ja omalt poolt soovime anda sellesse koostöösse parima. Ootame alati meie kontaktmeilile Teiepoolseid arvamusi ja asjakohaseid küsimusi, et säilitada seniseid ning luua uusi kliendisuhteid ja koostöövorme. Pro Marine Trade-i tegemiste ja toimetuste kohta leiate alati värsket infot meie veebilehe uudiste lingilt. Kõik meie poolt praegu pakutavad ja turustatavad tooted leiate meie kodulehelt ja meie koostööpartnerite tootekataloogidest. Loomulikult soovitame tutvuda meie veebipoe sooduspakkumistega, kust võite leida hetkel laos olevaid tooteid väga soodsate hindadega.   LugupidamisegaPro Marine Trade meeskond     2020 - 2023 külastas meie e-poodi 660 273 unikaalset külastajat ja oste sooritati 48-st erinevast riigist üle maailma.  Pro Marine Trade kuulub Eesti e-kaubanduse Liitu ja on usaldusväärne ostukoht.  Pro Marine Trade on Gasellfirma 2022 Gasellettevõtted on kolme aasta jooksul kasvatanud käivet ja kasumit rohkem kui 50%, loovad kõige rohkem uusi töökohti, kannavad endas kiiresti areneva ettevõtte olulisi omadusi – paindlikkus, kiirus, julgus. Vaid alla 1% Eesti ettevõtetest on gasellid.   Ostes oma tooted meiee-poest, toetad Eesti noorpurjetajaid. VAATA LÄHEMALT